Tuinontwerp

Een goed aangelegde tuin zorgt voor vele jaren tuinplezier en een plek om in te ontspannen. De basis hiervoor is een goed tuinontwerp.

TUINONTWERP

De tuinaanleg begint met een doordacht tuinontwerp. In het ontwerp houden wij rekening met uw wensen en geven adviezen. Welke stijl past bij u? Klassiek, landelijk, modern of juist functioneel? Waar gaat u uw tuin voor gebruiken? Bent u een tuinier, gaat u graag bbq-en, heeft u beperkt tijd voor uw tuin? Maak uw wensen aan ons kenbaar voor een tuin die aansluit bij uw behoeftes en gebruik.

Op basis van het eerste gesprek kunnen wij het ontwerp voor uw tuin gaan maken. Het voorlopige ontwerp wordt binnen +/- twee tot drie weken bij ons op het bedrijf gepresenteerd. In onze showroom laten wij u dan ook diverse materialen laten zien die wij in uw tuin kunnen verwerken. Wij geven dan ook een kostenindicatie voor de aanleg van uw tuin. Mocht u besluiten om het hierbij te laten dan zijn hier verder geen kosten aan verbonden. Het ontwerp blijft eigendom van Struiksma Hoveniers en kan verder niet door u of derden worden gebruikt.

Sluiten de ontwerpidee├źn en de kostenindicatie aan bij uw verwachtingen? Dan kunnen wij eventuele aanpassingen verwerken in het definitieve plan. Tezamen met het definitieve ontwerp ontvang u ook onze gespecificeerde offerte voor de aanleg. Bij een definitief akkoord werken wij ook een beplantingsplan uit op basis van onderstaande checklist. 

De onderstaande bijlage kunt u downloaden en alvast invullen voor het eerste vrijblijvende gesprek.

 

 

Klik om te vergroten
Klik om te vergroten
Klik om te vergroten
Klik om te vergroten

Onderstaande pdf bestanden kunt u alvast uitprinten en invullen voor het eerste vrijblijvende gesprek.