Voor wie

Wij werken voor particulieren, bedrijven, instellingen en VVE's.

Particulieren

De helft van onze werkzaamheden verrichten wij voor particulieren, zowel de tuinaanleg als het tuinonderhoud. Al sinds 1945 leggen wij tuinen aan en onderhouden wij deze ook. Wij voeren bijna alle voorkomende werkzaamheden zelf uit, dus ook het straatwerk. U kunt ons inschakelen voor het eenmalig onderhoud van uw tuin, maar ook voor voor- en najaarsbeurten, onderhoud tijdens uw vakantie, jaarcontracten etc. Neemt u gerust contact met ons op om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken. 

Bedrijven, instellingen en VVE's

De groenvoorziening rondom uw pand is belangrijk voor de uitstraling van uw pand. Wij kunnen hiervoor de aanleg en het onderhoud verzorgen. Van kleine kantoortuinen tot grotere wooncomplexen, u kunt bij ons terecht. Onze werkzaamheden bestaan uit het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van groenprojecten. Veelal voeren wij het onderhoud uit op basis van onderhoudscontracten. Hiermee wordt u de zorg uit handen genomen.

Het kan ook zijn dat met kleine aanpassingen de entree van uw bedrijf opgewaardeerd kan worden. Bijvoorbeeld aanpassingen in de beplanting in combinatie met regelmatig onderhoud. Een compleet nieuw ontwerp behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden. Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek bespreken wij graag de mogelijkheden.